H&M GO GOLD

Ahoj,
možná to ještě nevíte ,ale obě dvě (Anna i Blanka) hrajeme volejbal v jednom z extraligových týmů, ale o tom někdy příště. :)
Dnes bychom vám chtěly představit novou kolekci H&M sportswear s názvem GO GOLD.
Už podle názvu vás může napadnout, co se pod ní bude skrývat. Jelikož zanedlouho začínají zimní olympijské hry v Soči. Hennes a Mauritz (=H&M) se inspirovali touto událostí a vytvořili kolekci, která má barvy Švédské vlajky (=H&M je švédská společnost).Kolekce je také inspirována vzorem hadí kůže.Co na to říkáte ?:)


Hello,

maybe you do not know it yet, but we two (Anna and Blanka) play volleyball in one of the extra league teams, but about it next time. :)
Today we would like to present for you a new collection by H & M sportswear called GO GOLD. Already by name you could guess what GO GOLD hiden. Because soon will start Olympic Winter Games in Sochi. Hennes and Mauritz (H & M =) had inspired by this event and created a collection wich has the colors of the Swedish flag (= H & M is a Swedish company). Collection is also inspired by the snakeskin pattern .What do you think about it? :)

H&M vytvořilo kolekci jak pro ženy, tak pro muže. 
H & M has created a collection for both sex for women and for men too.
Tak co, mám si je koupit ?
So what, buy or not ?









0 Comments:

Okomentovat

 

Other language