Rtěnka/ Lipstick

Ahoj!:)
takže je tu 1.článek ve složce BEAUTY :) Jako první budu psát o rtěnkách. V poslední době je mým favoritem růžová rtěnka.
Rtěnky jsou podle mě důležitou součástí každodenního makeupu. Existuje mnoho variant a způsobů jak si namalovat rty. Každý, kdo se rozhodne použít výraznou rtěnku, by měl myslet na to, že rtěnka je hlavním prvkem makeupu, to znamená, že všechen důraz by měl připadat na rty a už by neměly být tak výrazné oči(tím nemyslím nemalovat si oči vůbec, ale rozhodně to nepřehánět). V následujícíh krocích Vám poradím, jak si perfektně namalovat rty:
  1. Rty musí být před nanesením rtěnky suché, čisté a vyplatí se před aplikací rtěnky peeling rtů, který je velmi jednoduchý a navíc k němu nepotřebujeme nic než cukr. Cukrem si masírujeme rty 30-60s. Pak je necháme chvili si odpočinout a hydratujeme je obyčejným balzámem. 
  2. Poté na řadu přijde samotná rtěnka. Podle mých zkušeností je nejlepší nanášet rtěnku speciálním štětečkem, se kterým aplikace rtěnky jde jako po másle. Jednoduše si štětečkem namalujete rty pěkně od okrajů až po střed. Výhoda štětce je to, že máte jistotu ( teda pokud se Vám nebude klepat ruka :D ), že rtěnka nebude mimo rtů a navíc to vypadá daleko lépe než namalování už přímo tou rtěnkou ;)
  3. Poslední krok není nutný udělat, protože to záleží na vkusu každého člověka. Buť si na namalované rty naneseme trochu lesku nebo je necháme matné. 
V těchto 3krocích jsem Vám snadno vytvětlila, jak mít krásné rty a doufám, že se Vám moje rady budou hodit! :) 

P.S.: Pod článek přidávám i pár obrázků, v čele s mojí must-have( pro toto období) a tou je růžová rtěnka.

Hello :)
so there's a first article in category BEAUTY :) First I'll write about lipsticks. Lately my favorite is pink lipstick.
Lipsticks are an important part in my everyday makeup. There are many variations and ways to paint the lips. Anyone who decides to use a strong lipstick should think that lipstick is the main element of makeup, it means that all the emphasis should fall on lips and not have so expressive eyes ( I do not mean not to paint the eyes at all, but definitely not overdo it ) . In the following steps I´ll advise you how to paint lips perfectly :
  1. First lips must be dry before applying lipstick , clean and worth before applying lipstick lips peeling , which is very simple and in addition to it we do not need nothing but sugar. Sugar can massage the lips 30 - 60s . Then we let them take time out and moisturize with balm .
  2. Second comes a lipstick itself . In my experience, the best lipstick applied with a special brush , with which the application of lipstick goes like clockwork. Simply brush your lips pretty rough in from the edges to the center. Advantage of lipstick brush is that you can be sure (well if you do not shake the hand : D ) that isn´t outside lipstick lips and it looks much better than paint it directly the lipstick ;)
  3. The last step is not necessary to do , because it depends on the tastes of each person. You can put a little gloss on your lips or leave it matt.
In these 3 steps I have easily described how to paint lips and I hope that my advice will come in handy! :)

P.S: Bellow the article I add some pictures , beginning with my must- have ( for the period): the pink lipstick .

 

 





0 Comments:

Okomentovat

 

Other language