Péče o pleť v zimě

Ahoj! :)
jak se máte? My se máme skvěle. B se konečně uzdravila, takže může konečně ven a nenudí se doma!
Dneska jsem si pro Vás připravila miničlánek o péči o pleť v zimě. Vím, že to je ohrané téma, ale musíme si přiznat, že je důležité se o pleť pořádně starat.
V zimě je důležité pleť hydratovat. Nikdo přece nechce mít pleť suchou nebo dokonce popraskanou. Našimi oblíbenými produkty jsou denní a noční krém od L´Occitane(en Provence) Immortelle(Slaměnka) denní a noční nebo Bio levandulový regenerační olej od Nobilis. Po krémech L´Occitane budete mít pleť krásně vyživenou a hebkou. Levandulový olej od Nobilis ještě navíc bojuje proti akné. Po týdenním používání oleje jsem měla pleť čistou a krásnou. Další plus je , že se dobře vpíjí do pokožky a tím padám nemám obličej mastný( nanesu 3malé kapičky). Opravdu si ho nemůžu vynachválit!
Dále bych chtěla zmínit, že pleť je třeba si každý večer odlíčit, dále použít nějaký čistící gel a čistící vodu( můžeme Vám doporučit značky Nivea Stay Clear, Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit nebo Clinique 3kroky) a poté nanést krém/olej.
Jednou týdně si dáváme masku a peeling. Peeling je velmi snadný. Stačí smíchat studenou vodu nebo olivový olej se solí do koupele( musí to být čistá sůl!!!). Touto směsí si masíruju obličej než necítím žádná zrnka soli, pak jen opláchnu a nanesu krém. Před každou maskou nebo peelingem musí být pokožka čistá!
Doufám, že Vám moje rady aspoň trošku pomohly:)
Mějte se hezky! :)
P.S.: Nezapomínejte na rty! Ty si před spaním namažte balzámem( tip-L´Occitane nebo Saloos).



Hello ! :)
how are you ? We are fine. B is finally fit, so she can finally get out and not be bored at home!
Today I prepared for you an article about skin care in winter. I know this topic is old-fashioned , but we have to admit that it is important to take care of your skin properly .
In winter, it is important to hydrate the skin . No one does not want to have dry skin or cracked . Our favourite products are popular day and night cream from L' Occitane ( en Provence ) Immortelle ( Immortelle ) or Bio lavender oil recovery from Nobilis . After L' Occitane creams you will have beautiful skin, supple and smooth. Lavender oil from Nobilis in addition fights against acne. After a week´s use of oil , I had skin clean and beautiful . Another plus is that oil is good soaking through the skin. I really can not speak highly enough of him !
I would also like to mention that the skin is necessary every night remove make-up , then use a cleansing gel and cleanser water ( we can recommend the brand Nivea Stay Clear, Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit or Clinique 3steps ) and then apply lotion / oil.
Once a week we recommend you mask and peeling. Peeling is very easy. Just mix cold water or olive oil with salt bath (it must be pure salt !). With mixture massage your face than you do not feel any grains of salt , then just rinse and apply lotion. Before each mask or peeling skin must be clean!
I hope that my advice helped at least a little bit :)
Have a nice day ! :)
P. S. : Do not forget the lips! Before bedtimegrease balm ( tip- L'Occitane or Saloos ).

L´Occitane Immortelle denní krém




BIO levandulový olej od Nobilis

Balzám na rty od Saloos



Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit

L´Occitane Immortelle noční krém


Clinique 3 kroky

Balzám na rty od L´Occitane















Nivea Visage Stay Clear

0 Comments:

Okomentovat

 

Other language